Εμπειρία χρήσης Detoxic

Εμπειρία με την Detoxic Irina (Κισινάου)

Εμπειρία με κάψουλες έναντι παρασίτων Detoxic

Υπάρχουν πολλές φήμες και εικασίες σχετικά με τις αποτοξινικές κάψουλες. Θα σας πω για την εμπειρία μου με τις κάψουλες κατά των παρασίτων και για το πώς έβγαλα όλη την οικογένεια από σκουλήκια σε τρεις εβδομάδες.

Έχω μια αρκετά μεγάλη οικογένεια - εγώ, ένας σύζυγος, δύο παιδιά και ένας Γερμανός βοσκός με το όνομα Sandy. Η Sandy περνά όλο τον χρόνο της με τα παιδιά, και ο σύζυγός μου και εγώ δεν είχα ποτέ χρόνο να πλένουμε τα πόδια της μετά από κάθε περίπατο. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά είχαν πρώτα σκουλήκια και μετά ο άντρας μου και εγώ.

Τα ελμίνθια δεν παρατηρήθηκαν αμέσως. Αναφέραμε την κούραση και την αϋπνία ως φυσιολογική κόπωση στην εργασία. Τα προβλήματα στο στομάχι φάνηκαν επίσης να είναι αποτέλεσμα φυσιολογικού στρες. Τα κακά νέα δεν παρατηρήθηκαν μέχρι που τα παιδιά έχαναν αισθητά βάρος. Πήγαμε στο νοσοκομείο, δοκιμάσαμε και πήραμε μια σαφή διάγνωση - εντερικά παράσιτα.

Ένας φίλος του συζύγου μου (εργάζεται ως διατροφολόγος) συμβούλεψε τη χάραξη σκουληκιών από ένα σκύλο και την αγορά αποτοξινικών αντιπαρασιτικών καψουλών για όλη την οικογένεια. Είπε επίσης πώς να χρησιμοποιήσει το φάρμακο. Ακολουθήσαμε τις συμβουλές και παρατηρήσαμε βελτίωση στην ευεξία ήδη από τη 2η εβδομάδα. Μετά το μάθημα, πραγματοποιήσαμε επαναλαμβανόμενες δοκιμές και λάβαμε αρνητικά αποτελέσματα. Τα ελμίνθια έχουν φύγει. Τα παιδιά έχουν γίνει πιο δραστήρια και χαρούμενα από πριν.

Χαρούμενα παιδιά που παίζουν με έναν Γερμανικό Ποιμενικό (Detoxic)

Ήμασταν αρκετά τυχεροί που χρησιμοποίησα αυτές τις κάψουλες και τώρα προτείνω στον εαυτό μου το Detoxic στους φίλους μου εάν έχουν παρόμοιο πρόβλημα.