Εμπειρία χρήσης Toxic OFF

Εμπειρία με την Toxic OFF Irina (Κισινάου)

Εμπειρία με κάψουλες κατά των παρασίτων Toxic OFF

Υπάρχουν πολλές φήμες και εικασίες για τις κάψουλες Toxic OFF. Θα σας πω για την εμπειρία μου χρησιμοποιώντας κάψουλες κατά των παρασίτων και πώς απαλλάχθηκα από τα σκουλήκια σε ολόκληρη την οικογένειά μου μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Έχω μια αρκετά μεγάλη οικογένεια - εγώ, ο σύζυγός μου, δύο παιδιά και ένας Γερμανικός Ποιμενικός που ονομάζεται Sandy. Η Σάντυ περνάει όλο τον χρόνο της με τα παιδιά και ο άντρας μου και εγώ δεν έχουμε ποτέ χρόνο να πλένουμε τα πόδια της μετά από κάθε βόλτα. Ως αποτέλεσμα, τα σκουλήκια εμφανίστηκαν πρώτα στα παιδιά και μετά στον σύζυγό μου και σε εμένα.

Οι έλμινθες δεν έγιναν αμέσως αντιληπτοί. Αποδώσαμε την κόπωση και τα προβλήματα ύπνου στην κανονική υπερφόρτωση εργασίας. Τα στομαχικά προβλήματα φάνηκε επίσης να είναι αποτέλεσμα συνηθισμένου στρες. Μόλις τα παιδιά άρχισαν να χάνουν αισθητά βάρος, κάτι δεν πήγαινε καλά. Πήγαμε στο νοσοκομείο, κάναμε εξετάσεις και λάβαμε μια ξεκάθαρη διάγνωση: εντερικά παράσιτα.

Ένας γνωστός του συζύγου μου (εργάζεται ως διατροφολόγος) με συμβούλεψε να θεραπεύσω τα σκουλήκια του σκύλου και να αγοράσω αντιπαρασιτικές κάψουλες Toxic OFF για όλη την οικογένεια. Μου εξήγησε επίσης πώς να πάρω το φάρμακο. Ακούσαμε τις συμβουλές και παρατηρήσαμε βελτίωση στην ευεξία μας τη δεύτερη εβδομάδα χρήσης. Μετά το μάθημα, πραγματοποιήσαμε επανειλημμένες εξετάσεις και λάβαμε αρνητικά αποτελέσματα. Τα έλμινθια έχουν φύγει. Τα παιδιά είναι πιο δραστήρια και πιο χαρούμενα από πριν.

Χαρούμενα παιδιά που παίζουν με έναν βοσκό (Toxic OFF)

Ήμασταν αρκετά τυχεροί που μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις κάψουλες και τώρα προτείνω το Toxic OFF ακόμα και στους φίλους μου αν έχουν παρόμοιο πρόβλημα.