Οδηγίες χρήσης Detoxic

Ενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου

Το Detoxic είναι ένα φυσικό προϊόν. Διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή και ουσιαστικά δεν έχει αντενδείξεις. Η μόνη πιθανή παρενέργεια είναι μια αλλεργική αντίδραση σε ορισμένα φυτά στο συμπλήρωμα διατροφής.

Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά από 3 ετών μπορούν να πάρουν Detoxic. Συνιστάται εάν:

 • Ύποπτα ελμίνθια (παρασιτικά σκουλήκια και σκουλήκια);
 • μεταβολικά προβλήματα, διαταραχές του δείκτη μάζας σώματος;
 • εξασθενημένη ανοσία λόγω πρόσφατης ασθένειας.
 • γενική επιδείνωση της υγείας.

Το συμπλήρωμα διατροφής Detoxic είναι εγγυημένο για την ανακούφιση των σκουληκιών και χρησιμοποιείται προληπτικά. Άλλα θετικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν μια συνολική βελτίωση στην ευεξία και τον καθαρισμό των τοξινών και των τοξινών από το σώμα.

Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω ελμινθές;

Τα σκουλήκια και άλλα παράσιτα δεν προκαλούν πυρετό ή βήχα. Είναι πιο δύσκολο να διαγνωστούν από τη γρίπη ή το κοινό κρυολόγημα. Από την άλλη πλευρά, εξαντλούν το σώμα μας και έχουν αρνητική επίδραση σε όλα τα ζωτικά συστήματα. Εξετάστε το ενδεχόμενο λήψης Detoxic εάν έχετε τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Συχνές μολυσματικές ασθένειες

  Τα παράσιτα καταναλώνουν πολλές χρήσιμες ουσίες στο ανθρώπινο σώμα. Σε αυτή τη βάση, υπάρχει μια μείωση της ανοσίας, η οποία οδηγεί σε κοινές μολυσματικές ασθένειες.
 • Διαρκές αίσθημα κόπωσης

  Τα απόβλητα των ελμινθών περιέχουν τοξικές ουσίες. Όσο πιο σοβαρή είναι η εισβολή, τόσο πιο γενική είναι η αδιαθεσία. Συνοδεύεται από απάθεια και ευερεθιστότητα.
 • Αλλεργικές αντιδράσεις

  Εξάνθημα, κνησμός και εξανθήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την περιοχή του καβάλου. Στα μεταγενέστερα στάδια, εμφανίζονται εύθραυστα μαλλιά και ξεφλούδισμα των νυχιών και το δέρμα στα τακούνια σπάει.
 • γαστρεντερικές διαταραχές

  Αυτό μπορεί να είναι ήπια ναυτία, στομαχικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα, έμετος, ομφαλός κ. λπ. Οι γαστρεντερικές ασθένειες είναι εντερικά παράσιτα. Οι μυϊκές επιδράσεις σε αυτό το σύστημα σε μικρότερο βαθμό.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Detoxic Anti-Parasite Capsules;

Οδηγίες χρήσης για καψάκια Detoxic

Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα ελμινθών ή θέλετε να λάβετε προληπτικά μέτρα κατά της εμφάνισής τους, αγοράστε το Detoxic. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με αυτήν την οδηγία:

 • Για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες: πάρτε το φάρμακο δύο φορές την ημέρα 30 λεπτά μετά το γεύμα για 30 ημέρες.
 • Για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών: πάρτε το φάρμακο δύο φορές την ημέρα, 30 λεπτά μετά το γεύμα, για 20 ημέρες.
 • Για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών: πάρτε κάψουλες τρεις φορές την ημέρα για 10 ημέρες μετά το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο.

Για προφυλακτικούς λόγους, συνιστάται να παίρνετε το φάρμακο μία φορά το χρόνο. Όταν χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς, ένα μάθημα αρκεί για την πλήρη απομάκρυνση των σκουληκιών και των απορριμμάτων τους.

προσέξτε! Οδηγίες για τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής Το Detoxic επισυνάπτεται στο φάρμακο. Αποθηκεύστε το έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε το Detoxic στα καλύτερά του. Μπορείτε να αγοράσετε φθηνά καψάκια Detoxic αντιπαρασίτων στην Κύπρο στον επίσημο ιστότοπο.