Οδηγίες χρήσης Toxic OFF

Οδηγίες για τη χρήση του φαρμάκου

Το Toxic OFF είναι ένα προϊόν φυσικής βάσης. Διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή και πρακτικά δεν έχει αντενδείξεις. Η μόνη πιθανή παρενέργεια είναι μια αλλεργική αντίδραση σε ορισμένα φυτά του συμπληρώματος.

Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά άνω των 3 ετών μπορούν να λάβουν το Toxic OFF. Συνιστάται για:

 • Υποψία ελμινθών (παρασιτικά σκουλήκια και σκουλήκια).
 • Μεταβολικά προβλήματα, διαταραχές του δείκτη μάζας σώματος.
 • εξασθενημένη ανοσία λόγω πρόσφατης ασθένειας.
 • γενική επιδείνωση της υγείας.

Το συμπλήρωμα διατροφής Toxic OFF εγγυάται την εξάλειψη των ελμινθών και λαμβάνεται ως προληπτικό μέτρο. Άλλα θετικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν μια γενική βελτίωση της ευεξίας και τον καθαρισμό του σώματος από άχρηστα προϊόντα και τοξίνες.

Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω έλμινθες;

Η εμφάνιση σκουληκιών και άλλων παρασίτων δεν προκαλεί πυρετό και βήχα. Είναι πιο δύσκολο να διαγνωστούν από τη γρίπη ή το κρυολόγημα. Από την άλλη, εξαντλούν το σώμα μας και έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε όλα τα ζωτικά συστήματα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε το Toxic OFF εάν εμφανίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Συχνές μολυσματικές ασθένειες

  Τα παράσιτα καταναλώνουν πολλές χρήσιμες ουσίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό οδηγεί σε μείωση της ανοσίας, η οποία οδηγεί σε συχνές μολυσματικές ασθένειες.
 • Νιώθω κουρασμένος όλη την ώρα

  Τα απόβλητα των ελμινθών περιέχουν τοξικές ουσίες. Όσο πιο σοβαρή είναι η προσβολή, τόσο πιο σοβαρή είναι η γενική αδιαθεσία. Συνοδεύεται από απάθεια και ευερεθιστότητα
 • Αλλεργική αντίδραση

  Εξάνθημα, κνησμός και εξανθήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την περιοχή του περινέου. Στα τελευταία στάδια, τα μαλλιά γίνονται εύθραυστα, τα νύχια ξεφλουδίζουν και το δέρμα στις φτέρνες ραγίζει.
 • Γαστρεντερικές διαταραχές

  Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ήπια ναυτία, δυσφορία στο στομάχι, δυσκοιλιότητα, έμετο, πόνο στον ομφαλό κ. λπ. Οι γαστρεντερικές παθήσεις αναφέρονται σε παράσιτα του εντέρου. Οι μύες επηρεάζουν αυτό το σύστημα σε μικρότερο βαθμό.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω κάψουλες κατά των παρασίτων Toxic OFF;

Οδηγίες χρήσης των καψουλών Toxic OFF

Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα ελμινθών ή θέλετε να λάβετε προληπτικά μέτρα κατά της εμφάνισής τους, αγοράστε το φάρμακο Toxic OFF. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες:

 • Για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες: Λαμβάνετε το φάρμακο δύο φορές την ημέρα 30 λεπτά μετά τα γεύματα για 30 ημέρες.
 • Για παιδιά 6 έως 12 ετών: Λαμβάνετε το φάρμακο δύο φορές την ημέρα 30 λεπτά μετά τα γεύματα για 20 ημέρες.
 • Για παιδιά 3 έως 6 ετών: Λαμβάνετε κάψουλες τρεις φορές την ημέρα μετά το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό γεύμα για 10 ημέρες.

Για την πρόληψη, συνιστάται η λήψη του φαρμάκου μία φορά το χρόνο. Όταν χρησιμοποιείται φαρμακευτικά, 1 μάθημα είναι αρκετό για την πλήρη εξάλειψη των ελμινθών και των μεταβολικών τους προϊόντων.

Να λάβει υπόψη! Οδηγίες για τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής Toxic OFF περιλαμβάνονται μαζί με το φάρμακο. Αποθηκεύστε το για να πάρετε το Toxic OFF με μέγιστη αποτελεσματικότητα. Στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να αγοράσετε φθηνά κάψουλες κατά των παρασίτων Toxic OFF στην Κύπρο.